Pobieranie, analiza, archiwizacja

danych z tachografów i kart kierowców

O firmie

DPK System to uznana firma z branży teleinformatycznej z siedzibą w Wieliczce niedaleko Krakowa. Istnieje na rynku od ponad piętnastu lat. Specjalizuje się w rozwiązaniach informatycznych dla transportu. W swojej ofercie oprócz oprogramowania posiada elektroniczne systemy alarmowe i systemy monitoringu.

Najważniejszym produktem firmy jest Transportowy System Informatyczny – nowoczesne, niezbędne narzędzie do zarządzania flotą pojazdów. TSI zapewnia sprawną komunikację i wewnętrzny, elektroniczny obieg dokumentów w firmie. Oprogramowanie dba o optymalne wykorzystanie zasobów przedsiębiorstwa i bezpieczną pracę kierowców. Umożliwia bieżący monitoring pracy pojazdów i stanu przedsiębiorstwa. System jest przeznaczony dla przedsiębiorstw komunikacyjnych i przewozowych. DPK System obsługuje podmioty z sektora TSL, oferując zarówno pakiety gotowe jak i oprogramowanie wykonane pod konkretne zapotrzebowanie klienta. Produkt charakteryzuje się kompletnością oraz kompatybilnością z innymi systemami obecnymi na rynku. Oferta handlowa jest dostępna poprzez współpracujących dystrybutorów i sprzedaż internetową.

Wysoko wykwalifikowana, pięćdziesięcioosobowa kadra zapewnia profesjonalne usługi w zakresie zaopatrzenia, przeszkolenia i pomocy technicznej.

Zarówno obsługę jak i produkt cechuje wysoka jakość. Na bogatej liście referencyjnej firmy znajdują się przedsiębiorstwa komunikacji miejskiej, PKS-y, koleje, jak również zakłady przemysłowe i komunalne. O sukcesie firmy świadczą: rosnące zainteresowanie klientów i bardzo dobre wyniki sprzedażowe oprogramowania TachoAnalizer® – ponad 2000 licencji udostępnionych w kraju i 500 za granicą. W trosce o klienta firma nieustannie modernizuje swoje portfolio, wprowadzając coraz lepsze rozwiązania i zapewniając serwis oraz szkolenia na najwyższym poziomie.

Przedsiębiorstwo, za swoją działalność, było wielokrotnie wyróżniane, między innymi:
  • Złotym Medalem otrzymanym na VII Międzynarodowych Targach Transportu Zbiorowego TRANSEXPO 2009,
  • Złotym Dyplomem Uznania 2008 na targach POLALARM,
  • nagrodą Grand Mercure 2006 na Międzynarodowych Targach Poznańskich Budma.
Zdobyło również wiele prestiżowych nagród za produkt takich jak:
  • Złoty Medal 2005 i 2006 na MTP Securex,
  • Polski Mistrz Techniki Alarmowej 2004 – POLALARM,
  • Złota Zbroja 2004 - POLALARM.

Nasze strony firmowe:

Nadkola.pl